tandartsenpraktijk schiedam

Onze Praktijk

Liendert

Welkom op de pagina van Tandartsenpraktijk Liendert

U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk gevestigd in Amersfoort bij ons ervaren medisch team, onder leiding van K.D. Go, tandarts implantoloog en Melek Delen, praktijkmanager. De grote vraag naar medische voorzieningen in Amersfoort en de behoefte naar kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke tandheelkundige zorg heeft er toe geleid dat Tandartsenpraktijk Liendert in november 2023 in het Gezondheidscentrum Liendert haar deuren heeft geopend.

De gemeente Amersfoort kent een diverse karakter en is de laatste decennia sterk in ontwikkeling. Een stad met een bijzondere dynamiek, waarbij vanuit de medische zorg ook maatwerk noodzakelijk is. Het team van Tandartsenpraktijk Liendert is zich ook bewust van de diversiteit van de wijk(en) en bestaat daarom ook uit veeltalige medewerkers.

Tandartsenpraktijk Liendert is actief op het gebied van algemene tandheelkunde, implantologie, parodontologie, endodontologie, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, kindertandheelkunde en mondhygiëne. Proactief adviseren van patiënten over gezondheid beschouwen de medewerkers als een belangrijke kerntaak. Het team wil graag haar kennis delen met de bewoners van Amersfoort.

U kunt zich geheel kosteloos inschrijven door het inschrijfformulier online in te vullen.

Inschrijven is uiteraard ook mogelijk aan de receptie.

Tandartsenpraktijk Liendert in Amersfoort